RMreview review Malaysia product reviews information top user info shop

2010 NEW YAMAHA LAGENDA 115Z DETAIL

By • Jun 7th, 2010 • Category: Vehicles
2010 NEW YAMAHA LAGENDA 115Z DETAIL
The new moped  recently launched as Yamaha Jupiter Z 115 in Indonesia and as Yamaha Vega Force in Thailand, now entered Malaysia as Lagenda 115z. This new Lagenda features unique head and taillight design. With the displacement has been updated from 110cc to 115cc, gives more torque and more power to performance.  By increase fuel tank also to 4.2L riders can hope for long distance journey.
 
2010 NEW YAMAHA LAGENDA 115Z DETAIL 
The new Lagenda 115Z is designed as a Sporty Premium moped and comes with an all new body design that projects a sense of richness and premium quality. The all new 115 cc engine promises a new riding experience. It incorporates the latest technology and innovations throughout the engine and chassis and offers a high quality ride plus loads of premium features that heightens your convenience.
 
Lagenda 115Z price : RM4,599
2010 NEW YAMAHA LAGENDA 115Z DETAIL 5
 
2010 Yamaha Lagenda 115Z FEATURES:
 
-new desin flashers
-stylist leather and metal on inner panel
-twin headlight
LED tail lights
-3D finishing meter panel
-anti-theft function on main key starter
– new seat design for comfortable
-larger 7 litre luggage compartment
-2 pot calliper disk brake
 
2010 NEW YAMAHA LAGENDA 115Z DETAIL 2
2010 Yamaha Lagenda 115Z accessories:
 
-sporty tail lamp protector
-stylist indicator garnish cover
-emboss 3D meter panel cover
sporty  windsheild visor
 
2010 NEW YAMAHA LAGENDA 115Z DETAIL 3
2010 Yamaha Lagenda 115Z SPECIFICATIONS:
 
Engine
 
type: Air-cooled 4-stroke ,SOHC, 2-valve
Cylinders: Single cylinder
Displacement: 113.7 cm3
Bore × stroke: 50×57.9mm
Compression ratio: 9.3:1
Max. output: 6.0 kW/7500r/min
Max. torque: 8.3 N.m/5500 r/min
Starter: Electric starter and kick starter
Lubrication: Wet sump
Transmission oil: volume 1.0 L
Fuel tank volume: 4.2 L
Carburetion: VM 17
Ignition:  C.D.I.
 
Transmission
 
Primary /secondary reduction ratio: 3.286/2.857
Cylinders: Wet, centrifugal automatic 
Transmission:  Constant mesh 4-speed
Gear ratios :-
1st: 2.833 (34/12)
2nd: 1.875 (30/16)
3rd: 1.353 (23/17)
4th: 1.045 (23/22) 
 
Chasis
Frame type: Steel tube underbone
 
Suspensions
Suspensions (front/rear): Telescopic fork/ swing arm 
 
Brakes
Brakes (front/rear): Hydraulic single disc brake / Drum brake
 
Tires
Tire size (front/rear): 70/90 / 80/90
 
 2010 Lagenda 115Z picture

2010 NEW YAMAHA LAGENDA 115Z DETAIL 1

 

2010 NEW YAMAHA LAGENDA 115Z DETAIL 4

 
 
 
 
 
 
source: yamahamalaysia

Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

| All posts by 40,970

Get INFO @ RMReview.com.my everyday for FREE! Bookmark us & Visit RMR everyday! 

159 Responses »

  1. boleh tau harga lampu reting depan jupiter z new 115 g???????

  2. SEBENARNYE LAGENDA 110 MODEL KELUARAN 2005 , YANG PALING LAJU KERANA IA ADALAH STRATEGI PIHAK YAMAHA UNTUK MENARIK MINAT PEMBELI , SETIAP KELUARAN PERTAMA ADALAH YANG TERBAIK BAGI MODEL YAMAHA..

  3. lagenda ni memang lembab..tapi kalau nak laju modi sikit je..kalau nak tau,,tanya la aku..aku bagi tip bgi laju stndad lc suda le..

  4. huhu

  5. 4 stroke memangla x baper laju dulu aku pakai 2stroke panther,nsr, Tzm senang2 je cecah over 150 km standet je. Jadi kalau yg nak bwk laju tapi bajet ciput bli je 2 stroke. Slesai masalah!

  6. sume kne letak at diri sendiri lah, ak pkai 110zr lek jer 160km/j… Lek lah minyak kuat makan, kate nak laju, ak pakai spoket 16/35 saiz rantai 415t… Gan lc stand lek jerk saing2..depan blakang, tpi top lambat sampai… Kne pandai main miyak, jgn pulas abis… Gear kne pandai msok, salah msok pick up tade long lambat sampai, senang cite kne pandai joki la bro… Design bleh ajas… Ade duet sikit2 jadi… Hahaha…kelakar la ak bce sume tu… Tpi yg penting ak ta suke design 115z.. Tpi 115zr mmg smart warne biru puteh… Cayok2..!! Haha

  7. aku cuma naik moto utk pi kelas je utk belajar. jadila kalu blh p 100km/j.

  8. nak laju beli la ducati ka, sperbike ka, motor atas 500 cc..

  9. Aku dh pakai moto ni 4 bulan. Berat 95kg.
    Skang top speed 120kmh++. Standard xde pape modi
    Cuma letak spark plug ngk g-power

    Moto ni nk sedap aku memula mase beli buat hard break-in
    Tuka spoket 14-35. Minyak hitam castrol gold
    Kalau nk jlan jauh pkai motul 5100

    *2 bulan first top speed 100 jek. Baru2 ni je baru naik
    Papepon enjoy moto korang. Pandai jaga sedaplah bawak

Apa kata anda pula? Lets Talk about it more here