RMreview review Malaysia product reviews information top user info shop

HAI-O BIO AURA NANO HI-TECH WATER SYSTEM: PENAPIS AIR BIO AURA ,REVIEW DAN KEBAIKAN

By • Jul 5th, 2009 • Category: ! Daily Info & Reviews, Health & Personal Care

HAI-O BIO AURA NANO HI-TECH  WATER SYSTEM:   PENAPIS AIR BIO AURA HARGA PROMOSI ,REVIEW DAN KEBAIKAN

Introducing the Bio Aura Hi-Tech Water System with 6 dedicated filter for 6 dedicated functions. A breakthrough in water filteration system with Nano Technology. The perfect solution to your daily needs. An innovative product from Hai-O. Awarded as ‘SUPER BRAND’ product & recognize by world’s health organization. This good water filter will help us drink clean and healthy water and make better life.

How clean is the water that you drink everyday? Can you be sure that the water supplied to your home/office is at least 90% clean and safe to drink by you & your family? Water makes up more than 2/3 of the weight of our body and it is essential for our health. So how can you be sure the water that you drink everyday will make you healthy and give you energy? Finally…there is an answer.

 

HAI-O BIO AURA NANO HI-TECH  WATER SYSTEM  PENAPIS AIR BIO AURA HARGA PROMOSI ,REVIEW DAN KEBAIKAN

Original & Famous Bio Aura Hi-Tech Water System 
Brand New Unit with One Year Warranty From Hai-O:
The secret of Bio Aura Hi-Tech Water System includes :

Incorporating the latest scientific innovation – NANO TECHNOLOGY,
Producing nano-treated components that posses higher oxygen content and bio-energy, to ensure better absorption ofnutrients by the human body. Synergizing the functionality that purify, alkalize and vitalize drinking water.
Bio Aura Hi-Tech Water System also offers benefits through :

-Creating nano-size water molecules for better absorption by our body cells
-Promoting healthy cell growth and metabolism
-Enhancing the body immune system
-Providing the essential minerals for strengthening of body system

 

HAI-O BIO AURA NANO HI-TECH  WATER SYSTEM:   PENAPIS AIR BIO AURA HARGA PROMOSI ,REVIEW DAN KEBAIKAN

Bio Aura Hi-Tech Water System combines the scientific innovation inside it.
With Nano, the water system cleans, alkalize and provide energy to the drinking water. Special characteristic of Bio Aura:
Simple modeling, convenient for demolition and installation
-Easy installation
-Filter cover with different color
-Bigger filter
-Recognized quality
-Applicable for use in: house, office, factory and food store

 

Effectiveness of Nano in Bio Aura Hi-Tech Water System:
-Effective water filtration system, increases oxygen content of water, provides better absorption of nutrients
Rich in mineral and nutrients, helps to maintain slightly alkaline human body
-Stimulates metabolism and promotes blood circulation
-Maintain smooth and beautiful skin and the freshness of food 

 
 
EFFECTIVENESS OF BIO AURA WATER SYSTEM WITH SIX FILTERS.

It produced Nano component element and high with oxygen content that willincrease the production of new healthy body cells.The multiply amountof Bio-Energy will also makes the body cells more active.Nano moleculeswill also increase capability of our body to absorb nutrients in ourfood.It also provides minerals richness and nutrients for a betterhealthy body.The best water filter system which is more effective towipe off toxin, bacteria, chlorine and heavy metal substances.Helps toremove unpleasant water odour. Making the water taste better for us andour family to consume.It also increases our body metabolism rate,smoothen our body blood circulation and increase our body immunesystem.Its tendency to alkali pH level equivalent to our bodynecessity.It also ensures the healthiness of the body, smoothness ofthe skins and the freshness of the food

 FUNGSI DAN KEBAIKAN BIO AURA:

 -Menghasilkan komponen bersifat Nano dan kandungan oksigen yang tinggi, menggalakkan pertumbuhan sel-sel badan yang sihat  
-Kandungan bio-tenaga yang berganda, meningkatkan keaktifan sel-sel tubuh badan   
-Molekul-molekul yang bersaiz nano menambahkan lagi keberkesanan penyerapan nutrien     
-Membekalkan kekayaan bahan-bahan mineral dan nutrien untuk keperluan kesihatan tubuh     
-Sistem penapisan air yang lebih efektif menghapuskan unsur-unsur toksin, bakteria, klorin dan logam berat supaya air selamat diminum     
-Menghilang bau yang tidak menyenangkan, menjadikan air lebih sedap diminum     
-Kualiti air bertenaga meningkatkan metabolisme, melancarkan sistem peredaran darah dan memperkuatkan sistem imunisasi badan
-Nilai pH yang cenderung kepada beralkali setara dengan keperluan badan. Amalan minum air Bio Aura dapat memberikan kesan terapi terhadap susuk badan yang berasid     
-Menjamin kecantikan dan kehalusan kulit serta kesegaran makanan

 
SOALAN BIO AURA:
Air minuman yang disalurkan keluar dari paip air rumah kerap tercemar. Adakah Bio Aura dapat mengatasi masalah ini?
-Bio Aura Hi-Tech Water System mengaplikasikan teknologi sistem penapisan yang canggih dan terkini. Ia terdiri daripada 6 penapis dan dapat mengatasi masalah pencemaran air minuman. Ia 
Tiada toksin, tidak berbahaya, dan tidak berbau asing;
Unsur-unsur mineral yang seimbang;
Nilai pH cenderung kepada alkali;
Molekul-molekul yang kecil.
  
Apakah itu air bertenaga dan bagaimana ia mempengaruhi kesihatan kita? 
-Air bertenaga bermaksud air yang molekul-molekulnya besar dan berselerak telah dipecahkan kepada dan berperanan sebagai medium nutrien. Ia membantu dalam: 
Penghadaman;
Menyingkirkan bahan buangan;
Melicinkan sendi-sendi;
Mengimbangkan suhu badan;
Mengekalkan fungsi-fungsi sel;
Mengekalkan metabolisme tisu seperti limfa, darah dan sebagainya.
 
Bolehkah penapis biasa mengatasi masalah seperti yang dinyatakan di atas? 
-Penapis-penapis di pasaran dapat menapis keladak pejal dan membasmi mikroorganisma. Akan tetapi, ia tidak dapat mengekalkan unsur-unsur mineral yang baik untuk badan. Selain itu, nilai pH air yang ditapis oleh penapis biasa adalah lebih kurang 6 dan berasid, padahal badan manusia memerlukan air yang bernilai pH 7~ 8, beralkali. 
  
Adakah unsur-unsur berguna air Bio Aura akan terjejas jika ia dididih atau disejukbekukan? 
-Tidak, air Bio Aura mempunyai molekul-molekul kecil yang terusun rapat dan stabil. Maka, unsur-unsur berguna Sebenarnya, Bio Aura telah menyingkirkan bahan-bahan yang berbahaya dan mengekalkan unsur-unsur berguna, maka ia boleh terus diminum tanpa dididih. 
 
Apakah kelebihan air Bio Aura? 
-Mengaktifkan sel-sel, memperkuatkan sistem imunisasi;
Daya resapan yang kuat, meningkatkan fungsi metabolisme;
Kandungan oksigen yang lebih tinggi, berfungsi antibakteria;
Daya larut yang kuat, membantu memperbaiki masalah sakit jantung, otak dan saluran darah.
  
Adakah air Bio Aura sesuai diminum oleh bayi atau kanak-kanak? 
-Sudah tentu! Orang tua dan wanita mengandung juga sesuai meminumnya. Air Bio Aura sesuai diminum oleh seisi keluarga anda. 
 
Adakah penting untuk mengekalkan unsurunsur mineral? 
-Mineral (seperti kalsium, magnesium, selenium dan sebagainya) adalah salah satu unsur penting dalam badan manusia. Sebagai contoh, magnesium yang larut dalam air berperanan penting untuk mengelakkan berlakunya penyakit jantung. Kenyataan ini telah diakui oleh saintis. Oleh itu, kita harus 
  
Perlukah Bio Aura kerap diselenggarakan? 
-Hanya perlu menukar penapis megikut jadual penggantian yang disarankan, Bagi penapis seramik (penapis A), anda perlu mencucinya setiap 3 atau 4 minggu, bergantung kepada kualiti air tempat yang anda duduki. 
 
Mengapa kita perlu meminum air yang beralkali? 
-Susuk badan yang bersifat neutral atau beralkali adalah paling baik untuk sel-sel, kerana dapat membantu dalam metabolisme badan, menyingkirkan bahan yang belum dihadam dan toksin, meringankan beban organ-organ dalaman dan Sebaliknya, susuk badan yang bersifat asid membebankan ginjal dan hati, mudah berlakunya penyakit tamadun serta berasa letih, tidak sabar, gemuk, tertekan, tidak cukup tidur dan mengalami penuaan sebelum usia. 
  
Bagaimana saya mencuci penapis seramik? 
-Tanggalkan penapis mengikut diagram di dalam manual pengguna. dan kemudiannya pasang semula ke dalam katrij. Ringkas dan mudah sekali! 
 
HARGA BIO AURA PENAPIS AIR – around RM 2080.

BIO AURA WATER SYSTEM PROMOTION PRICE.

 Stock clearance special promotion bio aura price

Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

| All posts by 30,736

Get INFO @ RMReview.com.my everyday for FREE! Bookmark us & Visit RMR everyday! 

158 Responses »

  1. salam dan salam sejahtera

    ada rakan saya yang memasuki perniagaan ini tetapi oleh kerana beliau terkena stroke.. beliau tak mampu menjalankan perniagaan ini.

    sekarang ini beliau hendak menjual penapis bio-aura beliau dengan harga RM1,200 je ( harga biasa RM2,080 ) kerana beliau memerlukan wang.

    bagi sesiapa yang berminat sila hubungi saya di nombor 0134434329 (ahmad).

    tq.

  2. Orang yg menjual BBA ini di bawah harga syarikat RM2080 telah melanggar etika jualan Syarikat, Orang ini lah yang bolih merosakkan market BBA ini. Perkara ini harus di bawa ke pengetahuan Syarikat Hai-O. orang seperti ini juga yg akan merosakan nama baik sykt dan menyekat rezeki warga hai-o yang lain.

  3. akum..kepada sesiap yang berminat untuk daptkan penapis bioaura yang tengah popular kat TV3 tuh leh jer call saya 019-3170424/0192477858
    harga leh dirunding…RM2080 jer..nak utang pun leh diposit rm80.00 bulan2 100.00..sehingga abis bayar..minumlah air yang bersih ..hehhe

  4. GUNAKAN TANPA WAS-WAS.
    BIO-AURA TIADA TANDINGAN WALAUPUN MAHAL DARI SEGI HARGANYA……
    KUALITI AIR, KENIKMATAN DAN KEPUASAN PENGGUNAANNYA DI YAKINI
    HUBUNGI SAYA JIKA BERMINAT 019-2203764

  5. Set Baru BioAura Water Filter System.

    Harga RM1000 + Percuma NAtionwide Courier ke rumah anda!!! :)

    Jika anda berminat sila email saya : ben747@gmail.com

    Terima Kasih..

  6. berapakah harga sebenar bio aura?

  7. As’kum Rohadi,
    Harga sebenar Set Baru HaiO BioAura adalah RM2080 (retail/box price).
    Tetapi saya jual murah kerana ingin menghabiskan stock.
    Jangan bimbang kerana stok2 adalah baru and tulin.
    JIka anda berminat atau ingin ketahui lebih lanjut sila email saya @ ben747@gmail.com

    Terima Kasih

  8. hai..sy dr siti
    sy ada menjual bio aura
    memang bagus

  9. kalau berminat, boleh call sy di no 0124135004
    bayaran boleh dirunding
    bayaran bulan2 dibenarkan

  10. Saya menjual set Bio Aura Water Filter System pada harga RM1000 sahaja..
    Set Baru & Original. Boleh COD atau Courier delivery (Percuma) ke rumah anda
    Jika anda berminat email saya @ ben747@gmail.com

  11. nampaknya ramai penjual dari pembeli… hehehehe..

  12. haha true = )

  13. salam..saya plan nak beli satu set.cuma saya nak tanye, kalau saya nak beli by instalment, rm100 sebulan, brp saudara/saudari bole offer saya.
    filter2nya bole tahan brp lama?brp kerap kena tukar filternya?washable ke filternya spt filter2 air yg biase tu?

    terima kasih di atas informasi anda..

  14. saya rasa, filter rxwater lagi murah, berkesan n original

  15. SALAM…ADALAH MENJADI STU KESALAHAN KRN MEMINDA@MENGUBAH HARGA BBA.ANDA TELAH MELANGGAR KOD ETIKA YG TELAH DSYARATKAN OLEH SYRKT.TLG PADAMKAN HARGA YG TELAH DIPAPARKAN.TQ

  16. pak guard hai-o dah bersuara dah tu… patuh la etika haio. ada yg kena terminate nnti. huhu.. hidup pak guard haio. mmbela nasib usahawan haio yg lain. yang jual murah-murah BBA tu bukan usahawan sejati. kalo orang lain boleh habiskan stok dgn jual RM2080, kenapa anda tidak.? kalo tdesak @ nk pakai duit skali pun, jgn la sampai nk potong jalan usahawan haio yg lain dengan jual lebih murah@langgar etika. kalo dah x mampu (jatuh sakit)nk jual pun, x salah kalo wariskan saja bisnes atau minta kawan rekemenkan. RM1580 anda amik, lg RM500 bg komisyen kat kawan. rugi la kalo kita beli kat syarika RM2080, tp jual Rm1000, jenis peniaga ape tu?

  17. askum, sesiapa yang berminat utk membeli bio aura, sila hubungi saya di talian adila( 0133482162), harga boleh dirunding, bole hutang juge ye.

  18. saya berminat untuk beli Bio Aura dengan harga RM600 Kebawah, ada sesaper yg nak jual?? dibayar secara cash / maybank2u. saya berada diputrajaya..

  19. untuk orang-orang kuantan nak bio-aura call nizam 0179211967.

  20. Ada sesiapa yang nak jual filter bioaura pd harga rm1100 ke bawah tak? kalo ada sila bg tahu ye

  21. Saya nak beli cash

  22. Hai O Bio Aura untuk dijual

    2 unit RM1,400.

    Tujuan jual?

    Sangat memerlukan wang.

    Hubungi saya di 013-4434329 ( Ahmad ).

  23. fara, qis, saya jual bio aura rm800. nak x?penghantaran disediakan. sila hubungi saya 0122680170

  24. fara.qis. harga bio aura blh dirunding area RM600.sesiapa yang berminat blh hubungi no 0122680170

  25. salam..saya nak tanyer berkenaan dgn harga katrij A,B,C,D,E,F bio-aura…. sila kemukakan harga utk setiap katrij. ~ terima kasih~

  26. Salam…..

    Nie, aku nk promote korset premium beautiful dari Hai-o, sesiapa yang berminat leh hubungi saya 0139645634

  27. Salam…..

    Nie, saya nk promote korset premium beautiful dari Hai-o, sesiapa yang berminat leh hubungi saya 0139645634

  28. Salam,kepada sesiapa yang berminat untuk dapatkan PENAPIS AIR BIO AURA dengan harga hanya RM 2,080.sila hubungi saya AMIR 013-6779773.kawasan bangi,kajang n area2 selangor.Deposit hanya RM 80,bulanan kalu org lain RM 100,saya RM 200 sebulan x 10 bulan sahaja.Minumlah air yang bersih,xpun hadiahkan kepada org tua kita yang berada di kampung supaya minum air bersih dan berkualiti..

  29. Salam,hai,kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan PENAPIS AIR BIO AURA,harga iaitu RM 2,080 sahaja.boleh hubungi saya di talian 013-6779773(AMIR).
    Kaedah pembayaran secara bulanan deposit RM 80
    1) RM 200 x 10 bulan sahaja = RM 2,000
    2) RM 100 x 21 bulan sahaja =RM 2,100
    3) RM 2,000 secara tunai
    Kawasan Bangi,Kajang n area2 Selangor
    Minumla air yang bersih dan berkualiti melalui penapis bio aura yang tiada tandingannya
    xpun hadiahkan kepada orang tua di kampung tentu mereka suka n gembira.
    kelebihan2 boleh refer kat ats tuh.

  30. Salam..

    Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan PENAPIS AIR BIO AURA boleh menghubungi saya di talian 0193788722.
    Penghantaran disediakan. Harga sebenar RM 2080 (boleh dirunding).

    STOK ADALAH TERHAD.

    TQ

  31. salam..semua kt cni dh xtau dh nk wat pe dgn penapis BBA yg byk2 tu kan..kan..kan…….byk dh pnpis yg lain yg lbih murah & sm kualiti bahkan lebih baik……..huhu..

  32. betui tu one,abis dh adat berniaga,maybe suruh kite pk lebh kreatif untuk habiskan jualan penapis air tersebut..huhuhuh

  33. salam..saya nak tanyer berkenaan dgn harga katrij A,B,C,D,E,F bio-aura yg kene tukar tu…. sape2 yg tau harga leh bgtau harga utk setiap katrij …

  34. Salam,hai,kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan PENAPIS AIR BIO AURA,harga iaitu RM 2,080 sahaja.boleh hubungi saya di talian 013-6779773(AMIR).
    Kaedah pembayaran secara bulanan deposit RM 80
    1) RM 200 x 10 bulan sahaja = RM 2,000
    2) RM 100 x 21 bulan sahaja =RM 2,100
    3) RM 2,000 secara tunai
    Kawasan Bangi,Kajang n area2 Selangor
    Minumla air yang bersih dan berkualiti melalui penapis bio aura yang tiada tandingannya
    xpun hadiahkan kepada orang tua di kampung tentu mereka suka n gembira.
    kelebihan2 boleh refer kat ats tuh.

  35. saya nak jual bio aura rm800 negotiable. free delivery.

    call 019-2663044

  36. saya nak lelong benda ni… sebab nak pakai cash kalau minat, call sy. 012-5633739

  37. Salam..

    Ramadhan menjelang tiba..Kepada sesiaper yang berminat nak beli hadiah tuk mak ayah..atau untuk diri sendiri..saya ingin menjual Bio Aura saya yang tinggal 3 biji lagi nih dgn harga rundingan..terutama kepada sesiapa yang ibubapa ada penyakit kencing manis,darah tinggi, buah pinggang..jangan takut untuk sms jika berminat…sekian…salam ramadhan…

    ery 0165109488

  38. Saya mmg tgh mencari2 produk penapis air nih.. setelah membuat sedikit survey yg agak intensif.. saya buat keputusan utk mencuba bio aura nano technology nih.. bole tak dpt rege dlm lingkungan RM500 ~ RM600 area Penang.. kalau ade good offer, do call me at this no.. 012-3976419…

  39. Sesiapa yang berminat nak tukar Bio Aura dgn Premium Beautiful , boleh contact saya 019-2172608

  40. Bio Aura Murah RM999 / Korset Beautiful Premium RM1299 (Nego smp jadi) Berminat? 019-4208167 (Seluruh Malaysia)

  41. #

    Set Baru BioAura Water Filter System.

    Harga RM1500 + boleh runding Percuma NAtionwide Courier ke rumah anda!!! :)

    Jika anda berminat sila email saya : peccan2@yahoo.com/013-9162530

    Terima Kasih..

  42. Assalamualaikum..sesiapa yg berminat nak beli Penapis air bioaura,sila contact Pn Yanz 0199170522/En Arif 0199180522…harga RM1800 bleh dirunding lagi…area KL/sel/Kel only..

  43. SESIAPA YANG NAK BELI BIOAURA?..SAYA JUAL MURAH SAJA,KALAU BELI DISYARIKAT 2080,TAPI SAYA JUAL CUMA 250.00 RINGGIT MALAYSIA,STOCK SAYA BANYAK,BARANG BARU KELUAR KOTAK DAN ORIGINAL.DIJAMIN TUAN PUAN PUAS HATI.JANGAN BAZIRKAN DUIT TUAN PUAN BELI DGN HARGA 700 ATAU 800 YG DITAWARKAN..DENGAN SAYA TUAN PUAN PASTI PUAS HATI DAN BERBALOI BERBELANJA DENGAN SAYA..CEPAT..CEPAT!!..SILA CONTACK HUNTING LINE SAYA 24 JAM 0134300035

  44. Salam,
    Saya inginkan kepastian, adakah Penapis Air BioAura ini ada status halalnya?Klu ada, tlg siarkan.
    Terima Kasih.

  45. slm..
    sape nk jual korset beautiful RM600 kebawah..plz contact saya.. 017-3090688..sy nk beli..

  46. salam…………..

    Penghabisan stok

    New Korset premium beautiful
    buy cash only…..
    penghantaran percuma
    RM1600, harga boleh dirunding, sesiapa yang berminat boleh lah hubungi saya
    Nik 0129456208

  47. salam sya pengguna bio aura , tapi sya nak dapat filter yg pertama kat mana sya dah cari kat alor star x jumpa ada sesiapa tau bleh le sms kat sya 0174439435 sangat memerlukan.TQ

  48. saya pun pengguna bio aura, dimana saya nak dapatkan filter yang pertama tu, saya kat kl, kalau ada tolong call saya 0143204488 saya pun sangat sangat memerlukan.

  49. Kenape susah sgt nk pasang paip putih dan biru tu?…asik bocor je, jolok punye jolok, tekan punyer tekan kat dlm lubang dier tu…leaking jugak…getah 3 utas tu, xberfungsi langsung…

    boleh tunjuk ajar? terima kasih…

  50. saya tinggal di w.p.labuan…so payah nak order filter bio aura..ni..ada pun lambat sampai..di mana saya boleh order..filter..memandangkan di labuan ni..tak ada stokis yg nak buka kedai….jadi mcm susah juga klu filter tak ganti..ni…jika ada sesiapa boleh beri alamat bagaimana nak order filter ni utk org labuan.atau yg lebih dkt dgn kami..boleh la contact saya…012 835 1811.

  51. saya da jual b.aura rm 1300….p.btful rm1000 satu set…leh beli asg2….harga leh rndng…col me at 0122640224

  52. sya da jual b.aura rm8rat….p.b 8rat..minat leh cntact 0122640224

  53. Promosi Hujung Tahun: Bio Aura RM599 (Termurah dipasaran) Premium Beautiful RM899 – C.O.D Putrajaya – Stok sgt2 terhad..

  54. sy ada buat servis n jual alat ganti bioaura kalau minat contact atau sms no 017608027

  55. saya jual b.aura rm6ratus…p.b one set rm750….col me 0129127329

  56. promosi spare part bioaura…special price….interested call me..017 6080427

  57. Jualan Akhir Tahun!!!

    Premium Beautiful @ RM799. COD @ Sentul or Setia Alam or Kota Damansara…interested, call me 019 3297712

  58. untuk pengetahuan semua saya juga ada membuat perkhidmatan penghantaran secara pos….order…bank in…kita pos satu atau dua hari smp.melalui pos jimat minyak,masa dan tenaga…penghantaran terus ke rumah anda..sekali penghantaran charge rm10 je…so kalau nak jimat tny kawan2 yg nak tukar filter gak…

  59. untuk pengetahuan semua saya juga ada membuat perkhidmatan penghantaran secara pos….order…bank in…kita pos satu atau dua hari smp.melalui pos jimat minyak,masa dan tenaga…penghantaran terus ke rumah anda..sekali penghantaran charge rm10 je…so kalau nak jimat tny kawan2 yg nak tukar filter gak…call or sms 0176080427

  60. saya jual bio aura dgn harga rm 650.
    Jika berminat hubungi saya ……..amirbh89@yahoo.com

  61. Promosi Hujung Tahun: Bio Aura RM599 (Termurah dipasaran) Premium Beautiful RM799 – C.O.D Putrajaya – Stok sgt2 terhad.. call/ sms 019-4208167

  62. saya da jual korset premium btful rm1300 ke bwh…hrge leh rndg..minat col or msej 0142465921…pantai timur,utara n all….

  63. saya nk letgo bio aura rm1k….new dr stokis..col o129127329

  64. saya adalah pengedar bagi barangan AL-JABBAR dan BIONANO SYSTEM.Barangan kami adalah seperti ubat-ubatan,mesin terapi,water system dan sebagainya.
    masalah seperti lumpuh,strok,kencing manis dan sebagainya dapat diatasi dengan produk kami.ianya terbukti(lihat di surat khabar metro).dapat juga memperlambatkan proses jangkitan para persakit HIV.untuk maklumat,email saya di wanhazli_polo@yahoo.com atau boleh terus ke kedai kami.sekian,terima kasih…

  65. salam saya ada menjual pnapis air bio aura .hanya rm650 sahaja….clear stok….
    jika berminat dgn premium beautiful pun ada nak nego murah-murah…cepat sbelum terlambat call 0142350851

  66. Salam…

    Sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar air ECPI dan ini adalah salah satu mencari kerja sambilan. bolehlah hubungi saya di talian 0129456208, pendaftaran RM50 seumur hidup…

  67. saya menggunakan bio aura tp still masak air bio aura tersebut untuk buat susu baby sy yg masih kecil kerana takut anak sakit perut minum air yg tak dimasak..apakah khasiat dalam air bio aura tersebut akan hilang atau boleh mendatangkan kesan sampingan. conpius…

  68. salam. saya nak beli penapis utama yang kat dalam bioaura tu berapa harga ek? camaner nak dapatkannyer? ty

  69. IZAN,XNAKCUBA KE BIONANO PUNYA?JIKA BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA 017-3121251 WAN ATAU WANHAZLI_POLO@YAHOO.COM.

  70. Sesiapa yang berminat membeli penapis Bio aura hanya rm1200 shj. Penghantaran percuma kajang/putrajaya/puchong. harga boleh nego lg.
    Stok baru dlm kotak lagi.

  71. Sesiapa yang berminat membeli penapis Bio aura hanya rm1200 shj. Penghantaran percuma kajang/putrajaya/puchong. harga boleh nego lg.
    Stok baru dlm kotak lagi. (012-3302429 – MIDUN)

  72. SESIAPA YG BERMINAT SILA HUBUNGI (012-3302429 – MIDUN). STOK DLM KOTAK LAGI.

  73. SAYA MAHU JUAL BIO AURA CUMA RM600 JE. PENGHANTARAN DISEDIAKAN. TOLONG CEPAT.. URGENT SALES

  74. Kepada mereka/pengedar hai-o yang tedesak dengan menjual pada harga dibawah harga yang ditetapkan oleh syarikat, pihak kami telah berjaya mengesan beberapa pengedar termasuklah beberapa nama diatas melalui IP Intelligent Tracer, dan dengan ini akan menyiasat dan tidak akan teragak2 untuk mengambil tindakan yg sewajarnya. berkemungkinan akan menamatkan keahlian mereka dengan sebab yg telah dijustifikasikan. Sila ambil perhatian agar anda tidak memanipulasikan harga yang telah ditetapkan oleh syarikat.

    Terima kasih

  75. Salam..ada sesiapa x kt sini nk tukar premium beautiful dgn bio aura..tukar suka sama suka..sy ada bio aura so nk tukar dgn premium beautiful..urgent..leh contact or sms kt no ni 0126555792..thanks

  76. Salam, yang berminat nak dapatkan original and new set of Premium Beautiful..contact saya 019-2172608

  77. sapa sapa mau bio aura water filter call saya 019-2215314 harga standart rm2080..jumpa anda di hong kong disneyland 2011

  78. saya membuat kajian air melalui letrod (elektrolisis) air BIO Aura dengan RO water. Di dapati air BIO Aora berkeladak setelah satu minit diuji dan air RO tiada perubahan. Adakah BIO Auro tidak menapis mineral dalam kandungan air dengan sebenarnya berbanding RO dari produk ELKEN. Saya juga menggunakan satu ujian TDS (Tahap kelarutan mineral) di dalam air dan air BIO Aura mencatatkan bacaan 004 berbanding RO 000. Ini bermaksud masih lagi terdapat kandungan mineral (bendasing) didalam air BIO Aura. Sila berikan penjelasan mengenai penemuan saya ini….

  79. Salam… Kepada En. Saiful yang dihormati dan juga semua pembaca Blog ini. Pertama sekali saya ingin memaklumkan kepada En. Saiful dan sekalian yang membaca bahawa saya merupakan salah seorang USAHAWAN HAI O. Alhamdulillah syukur atas rezeki yang Tuhan berikan. Mengenai kajian yang dibuat oleh En. Saiful tu sebenarnya begini. ELKEN sendiri yang mengeluarkan tester terhadap air tersebut jadi pihak syarikat akan cuba buat saya tester yang akan meyakinkan pembeli/pengguna tentang produk itu sendiri (ELKEN). Saya pernah didatangi oleh wakil penjual dari sykt ELKEN. Memang tidak dinafikan tentang keputusan yang diterima TETAPI ujian itu adalah menguji tahap mineral dalam air sahaja. Sudah tentu produk BIO AURA mengandungi kandungan mineral yang tinggi berbanding RO Water. RO adalah air suling dan x de kandungan mineral langsung. Sudah tentu result berpihak pd ELKEN. Apa komen????

  80. perhatian semua!!!
    Harga sebenar BIO AURA memg RM2080.Tolonglah jgn melanggar etika perniagaan ini dengan mengurangkan harga tersebut.kalau terdesak sgt pun jualla stok yg ade tu kepada pembeli dgn cara byr ansur2 tanpa mengurangkan harga yg sebenar.Merendahkan harga seolah2 merendahkan martabat sykt dan usahawan hai o yg lain yg benar2 ingin mencari rezki didalam bisnes ini.Kpd MUNIRA harga customer price:-
    1)PENAPIS A & B TEMPOH 1 THN HARGA RM79.00
    2)PENAPIS C TEMPOH 1 THN HARGA RM 150.00
    3)PENAPIS D & E TEMPOH 3 THN HARGA RM150.00
    4)PENAPIS F TEMPOH 5 THN HARGA RM 190.00

  81. hai semua warga hai-o..ada sesiapa x kt sini nk tukar bio aura dgn premium beautiful ..
    tukar suka sama suka..sy ada premium beautiful so nk tukar dgn bio aura..urgent..
    bleh contact or sms kt no ni 0126455024..thanks

    masih baru dan pelbagai saiz (S, M, XL, XXL & XXXL).

  82. hai saya ingin menukar Premium Beautiful dgn Bio Aura
    masih baru dan pelbagai saiz (S, M, XL, XXL & XXXL).

  83. Memandangkan sekarang air paip yang semakin berkarat dan tidak bersih, bagi saya Bio Aura adalah penapis air yang terbaik NO. 1!!
    Sesiapa yang ingin mendapatkan penapis air Bio Aura bole hubungi saya 013-3380359.
    Saya menetap di Gombak. Barang akan dihantar terus ke tempat anda.
    1) Harga Tunai RM 2,080.00.
    2) Secara Ansuran sekiranya Deposit RM 80.00 bakinya dibayar seperti berikut:-
    i) RM 100 x 20 bulan = RM 2,000
    ii) RM 200 x 10 bulan = RM 2,000
    3) Sekiranya Deposit RM 280.00 bakinya dibayar seperti berikut:-
    i) RM 100 x 18 bulan = RM 1,800
    ii) RM 200 x 9 bulan = RM 1,800
    Selain menjamin kebersihan minuman, kebersihan makanan juga haruslah dititikberatkan seperti sayur-sayuran, ikan2, ayam dan sebagainye dengan menggunakan BIO ZONE FOOD harga tunai RM1,700.00.Tiada ansuran. Untuk maklumat lanjut bolehla hubungi saya.TQ

  84. Harga sebenar mesin penapis air Bio-Aura hanya RM500 kebawah.
    Buat apa bodoh nak bayar sampai RM2080.
    Untuk maklumat lanjut taip Bio Aura di laman web lelong.com
    Anda boleh dapat dengan harga hanya RM600
    Saya hanya org melayu yg x suka menipu sesama melayu.

  85. Salam..
    Kepada En. Harun Salim Bachik (pelakon ke)
    En. ni pengedar Hai-O yang sah ker? klu laman web lelong mmg lah wat hrga kaw2 rendah. ntah2 klu jual rm100 pun org nak beli. Hai-o xkan menipu tp org yg suka menipu. jgn la kita mengurangkn harga yg telah dittpkan oleh syarikat. bkn ker para pengedar dah tahu kod etika perniagaan………

  86. Cmner nk jual ikut harga yang telah ditetapkan Hai-o, skg nie tgk ramai terpaksa jual murah2. Klu barang 2 dapat jual balik kat pengedar hai-o dengan harga yang telah ditetapkan oleh pengedar xperlah, kitaorang terpaksa jual murah, kalu jual mahal ramai yang x mampu beli walaupun bayar ansuran. Buat pinjaman bank smpai RM23ribu, tapi tiada pulangan juga sbb ramai jual barang bio aura n korset….

  87. sila hubungi iza 0107093559 untuk mendapatkan water filter bermutu tinggi

  88. Apt untuk dijual di Taman Tun Teja, Rwang.
    - Nearby school, TESCO 2km, major public facilities
    - Blok Selasih Tingkat 5 ada lift.
    - Keluasan 800 sq.ft
    - 3 bilik 2 bilik
    - Harga RM98ribu, harga boleh dirunding.
    - Berminat hubungi talian 0193812364

  89. Apt untuk dijual di Taman Tun Teja, Rwang.
    - Nearby school, TESCO 2km, major public facilities
    - Blok Selasih Tingkat 5 ada lift.
    - Keluasan 800 sq.ft
    - 3 bilik 2 bilik air
    - Harga RM98ribu, harga boleh dirunding.
    - Berminat hubungi talian 0193812364

  90. hallo kawan2 sume!!!!
    kita berniaga, berniaga jugak tapi janganlah sampai tutup periuk nasi orang lain ok!!!

  91. salam..kpd semua penjual B.A & Btfl yg kaw2 murahnya…be profesional just letk contet no dh le jgn letak harga dkt iklan tu…masa mula join x pikir pon & masa dpt first cheque x merungut pon dh melantak sampai habis duit tu baru nk merungut,habis nak lelong murah2..tabiat melayu dr dulu…

  92. Kesian orang haio ni…huhuhuh… my family berabih duit RM80 ribu 4org yang involve… putih mata jek la…huhuh

  93. saya ada menggunakan water filter rasa lebih kurang setahun dah. tapi saya nak tanya cawangan terengganu stokis hai-o kat mana yer ada tak sesispa yang tahu.

  94. Hubungi saya sekiranya filter anda telah cukup tempoh (Pn. MAR 013-3380359 Gombak)
    Harga katrij / filter penapis air Bio-Aura.
    - Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn

    Berminat untuk mencuba produk2 lain?
    1) BIO ZONE CAR STERILIZER RM 175.00
    – menyingkirkan bahan2 organik meruap yg berbahaya, bau tembakau, bau haiwan peliharaan dan bau automobil
    – membasmi bahan2 pencemar dan menyegarkan udara dalam kereta anda

    2) BIO EVER – rahsia keremajaan sepanjang masa RM 220.00

    3) NURICH MIXED VEGE-FRUIT CHEWABLE TABLET- khas utk kanak2 yg kurang mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran RM 52.00

    4) MINUMAN NATURERICH SPIRULINA WITH BLACKCURRANT RM 31.00
    – membekalkan protein, karbohidrat dan vitamin A,B1,B2,B6 dan C

  95. sila hubungi 0139094009 untuk mendapatkan water filter bio – aura bermutu tinggi. harga nego rm 1700.
    area kerteh, kemaman dan terengganu

  96. Bio Aura Murah RM1799 – Set Original (Baru) Warranty 1 tahun.. Kualiti Air Terbaik.. Hubungi 019-4208167
    (Harga Boleh Runding – Sampai Jadi..) Utk Pesakit Gaut.. Sangat2 Bagus..

  97. sesiapa yg ingin membeli PREMIUM BEAUTIFUL dan BIO AURA.yg ori,call saya 012-5399795.saya tinggal di putrajaya.harga boleh runding.utk premium beuautiful ada harga promosi yg menarik sehingga bln 6.

  98. Bio Aura Harga Murah + Premium Beautiful harga Murah tahap gaban³.. Hubungi 017-8895990 – Lokasi KL & Selangor – By Pos jika Luar Kawasan..

  99. saya ad bio aura…dari dok je kat rumah buat meja bek jual murah2 pun ok…sape nak area kelantan…demo nak brape bg tau je…harga buleh runding dan x dapat dpk tahap akal yang waras janji bare nie abis…0132009617

  100. mereka yang berminat untuk kurangkan berat badan, menjaga kesihatan,menghadapi masalah keputihan, haid tak teratur, senggugut dan sebagainya, boleh menghubungi saya di 017-3175704 untuk mendapatkan premium beautiful dan juga herba maharani, dan nurich lacto-lite. sila sms untuk maklumat lanjut. stok terhad.. nak habiskan sebelum raya tahun 2011..

    mereka yang ingin tenaga yang lebih, boleh dapatkan bio-aura dengan saya. juga di 017-3175704 untuk maklumat lanjut. pemasangan percuma, penghantaran boleh dirunding… harga?? sila sms untuk maklumat lanjut.

  101. cik suka sama suka dan saje2… boleh hubungi saya di 017-3175704 untuk penukaran korset ke bio aura.

  102. masing2 gelabah menjual brg2 hai o…sapa2 pun inginkan hidup senang tapi bukan senang nak senang.kena usaha kuat,jgn cepat putus asa.bagi saya kalu nak buat mlm xperlu buat loan ribu2,buat bisnes stakat mampu yg penting cmpany proven,timing yg penting…..

  103. sesiapa yg guna water filter ni haruslah menukarnya bila sampai tempoh..ada kes yg xtukar bila dah hampir 1thn,2org anaknya kena jangkitan kuman pada tekak,.penapis kena jaga,tukar bila smpai masanya..saya ada bg kakak 1biji,saya beli kat mbr yg sesak,hampir 1thn dia pakai,saya suruh tukar filter coz bahaya utk kesihatan.saya tya kos beli filter terlalu mahal,lagi mahal dr saya beli wter filter ni so saya suruh dia beli jenama lain..mana2 wter filter bagus tapi pilih lah yg tepat pada harga&kebaikannya…

  104. Sape2 yg dah give up nak jual bio aura tu.. sy sedia membelinya dengan harga borong.. beli pon secara borong.. cepat, sementara sy masih ada duit.. Hubungi 017-8895990

  105. perkhidmatan penukaran filter bio aura…..
    - Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn
    -casing filter A= RM 40.. tempoh—> bergantung kepada pengguna…

    harga pakej filter A,B dan C adalah RM 300. pemasangan percuma sekitar KL, Putrajaya, Selangor, sedia pos keluar.. kos ditanggung pembeli…
    hubungiatau sms 017-3175704 untuk maklumat lanjut.

  106. as salam…kepada sedara2 ada family yg ada masalah kesihatan sprti diabetes,gout,kanser,asma dll,boley cntact saya..mbe boley membantu,insyaallah..saya ada testimoni tersebut..sms saya 0174308404

  107. SAYA SEDIA MEMBELI SET² BIO AURA YANG TAK TERJUAL.. HUB SY 017-8895990 (BELI BORONG, HARGA BORONG)

  108. SAPE NAK TRY UBAT PERKASA –
    WAJIB CUBA!!!!
    “bak kata orang yg dah cuba….muntah pun masih tegak berdiri….”

  109. hai, rakan-rakan yg nak menukar premium beautiful ke bio aura,
    hubungi saya: 0123842508.tqvm

  110. anybody yang nak beli bio aura pun bleh contact saya..
    sms are welcome to my no: 0123842508

  111. kepada pengedar2 yang telah menjual bio aura kepada customer, tolong follow up customer anda untuk penukaran katrij apabila katrij telah cukup tempoh untuk mengelakkan daripada berlaku masalah yang tidak diingini dan menjaga nama baik produk dan syarikat.

    TERIMA KASIH

  112. tinggal kt KL ni klu tak de biz….habis lahhh…semua mahal…tambahan yg ada ank ramai mcm sy…..dah leee tak de keja…harap suami jee.memandangkan kehidupan yg sempit ini,sy buat 4 time jual BIO-AURA N PREMIUM BEAUTIFUL.SY JUAL MURAH2 JE SBB NK BELI SUSU ANK BULAN2.SAPE MINAT CALL SY YE
    012-5399795

  113. Memandangkan sekarang air paip yang semakin berkarat dan tidak bersih, bagi saya Bio Aura adalah penapis air yang terbaik NO. 1!!
    Sesiapa yang ingin mendapatkan penapis air Bio Aura bole hubungi saya (Pn.Mar 013-3380359).
    Saya menetap di Gombak. Barang akan dihantar terus ke tempat anda.
    1) Harga Tunai RM 2,080.00.

    2) Secara Ansuran sekiranya Deposit RM 180.00 bakinya dibayar seperti berikut:-
    i) RM 100 x 19 bulan = RM 1,900
    ii) RM 200 x 9 bulan = RM 1,800 dan RM 100 untuk bayaran bulan terakhir

    3) Sekiranya Deposit RM 280.00 bakinya dibayar seperti berikut:-
    i) RM 100 x 18 bulan = RM 1,800
    ii) RM 200 x 9 bulan = RM 1,800

    Untuk penukaran filter apabila telah cukup tempoh:-
    Harga filter penapis air Bio-Aura.
    - Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn

  114. As salam semua..kpd sspe yg nk jual bio aura dgn harga yg murah2..bole sms sy..sy nk bg hadiah utk org tua kt kmpng dgn mmbr nk kawin..bg sspe yg urgent nk guna duit smpena nk raya ni bole roger sy..hp 0166684453..klu kene dgn harga sy akn amx n byar cash.thanks

  115. hubunggi saya untuk penapis berkualiti0192323090

  116. berminat membeli penapis hubunggi 019 2323090

  117. saya berminat nak tahu produk bio aura, sila hubunggi saya segera zoy 019 2323 090

  118. saya berasal dari sarawak ,bintulu dan telah lama mengunakan bio aura water filter
    cuma masaalah nya saya tak tahu bagaimana nak dapatkan alat peganti water filter bio aura….

  119. tuan anthony… blhhubungi sms atau emel sayadi 017-3175704 atau azma0802@gmail.com

  120. hye sy nk mintak tolg kpd sapa2 yg agen jual premium beautiful d area kota kinabalu plez col me. urgent..0173576034. tq=)

  121. sy nk beli secepat mungkin=) tq

  122. perkhidmatan penukaran filter bio aura…..
    - Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn
    -casing filter A= RM 40.. tempoh—> bergantung kepada pengguna…

    harga pakej filter A,B dan C adalah RM 300. pemasangan percuma sekitar KL, Putrajaya, Selangor, sedia pos keluar.. kos ditanggung pembeli…
    hubungi atau sms 017-3175704 untuk maklumat lanjut.

    juga menjual pakaian dalam Premium beautiful dan juga Penapis Air Bio Aura… harga boleh dirunding… termasuk pos ke seluruh Malaysia….

  123. salam,saya sedang mencari sesiapa yang berminat nak beli penapis air BA (Bio Aura) bole hubungi saya ye.semua lengkap n masih dalam kotak belum bukak lagi.saya jual harga 900.Jika ada yang berminat sila bgtau yer..bole tolong pasangkan kat umah.jangan risau saya tak pakse or suruh orang join MLM ni.semua tu atas diri sendiri saje. Thanks :) ni nombor saya 0122660454

  124. Mana nak beli Filter di kawasan Bdr Baru Bangi

  125. en jaffer… boleh sms atau miss call saya… 017-3175704… penghantaran ddan pemasangan percuma….

  126. sesiapa yg sedng mencari bioa uara hanya rm500 per set. dan premium beautiful rm 1250 er set hubungi 0172654043.tq

  127. premium beautiful untuk dihabiskan stok… Harga boleh runding… permbayaran ansuran juga dipertimbangkan… . bio aura pun ada hanya rm650…. berminat email pada saya no tel anda ke norlinrazak@yahoo.com. saya akan hubungi anda segera.

  128. Salam… pada sesiapa yg berminat nak dapatkan bio aura berharga RM600 seunit yg original.. boleh email detail2 anda pada sy sy di syafiq_fathah@yahoo.com. Penghantaran percuma terus ke rumah anda… Pada sekitar segamat, muar, tangkak, batu pahat, melaka & kluang, sy boleh turun ke tempat anda…

  129. Saya mencari spare part Filter (siramik) di kawasan Gemas, NS.

  130. saudara kumi….
    boleh hubungi sahabat di 017-3175704… saya sedia poskan kepada saudara…

  131. sapa2 nk letgo bioaura bole call sy
    harga bole bincang
    tq 0193311266 (wan)

  132. Salam…

    Ada x sesiapa yang nk beli set korset premium beautiful secara borong, sila email sal_12082000@yahoo.com.tq

  133. Salam…
    Saya nak tau dgn siapa saya boleh beli filter bio aura??
    sudah smpai tempoh laa…
    area bangi/kajang/seri kembangan pun ok..
    reply me asap.

    TQ

  134. saudara/i az…
    blh sms saya di 0173174704…

  135. az…
    boleh cuba hubungi atau sms saya di 017-3175704……

    saudara/i az…
    blh sms saya di 0173174704—> salah nombor

  136. salam buat semua…
    ada sesiapa tak yg leh buat service utk tukar salur getah pd bio aura di rumah saya..tak tau kena aleh terputus dua….

    terima kasih…

    shakri
    muar, johor.

    016-6322095

  137. bio aura water filter last stok
    new !!!
    good price..

    kl area
    012 6695457

  138. For those in Kota Damansara / Shah Alam, boleh contact saya untuk order new set BioAura Water Filter.. for those yg dah ada and ada problem can also contact me untuk tukar filter.. untuk hantar servis, saya akan uruskan… Fairuz 012-3879809 or email fyruz78@gmail.com

  139. salam dear.. i pun ada lagi 1 unit je last bio aura nak clear kan. Area TTDI Kelana Jaya & Damansara :) Call me : 0123349283 Email: miszayu786@gmail.com.. Thanks dear :D

  140. Saya Azizy tinggal di Putrajaya. Saya mencari spare part BioAura Water Filter jenis Filter A (1 unit) . saya memerlukan dengan kadar segera. Kepada ahli hai-o yang berada di putrajaya, kajang dan bangi tolong hubungi saya dengan kadar segera di talian 013-9953678.

    Terima, kasih diatas kerjasama anda

  141. nk jual korset hai-o beautiful,hrga rm1500,bru stil dlm plastik n beg purple,hrga blh runding lg,bminat sila hubungi 0179247802

  142. sy nk tnyer… kt mne wakil penjual alat ganti bio aura kat terengganu….

  143. sy memerlukan spare part ( inlert dan outlert pipe – bewarna putih dan biru yg. tlh pecah/bocor. Pembekal di Melaka boleh hubungi sy utk supply

  144. salam shuk, nak beli alat ganti bio aura blh contact sy 0145171626….area terengganu.

  145. mat ganu… terengganu area mane?? nak beli filter A yg pecah.. urgent…

  146. en zakaria… dah apat blum piping?? blh sms saya di 017-3175704

  147. filter A saya pecah mcm mana nak dapatkan filter A – saya kat jb area ulu tiram

  148. as salam… gee… boleh hubungi saya di 017-3175704.
    saya boleh pos… ataupun pada 13-14 julai, saya balik johor, boleh hantar…

  149. salam…sya ada 1 unit Bio Aura Hi-Tech Water System untuk dijual
    barang baru, harga RM1600…sila msg sya 013.3333.043

  150. Assalam..sy nak tau hrga keenam2 filter.. nak bli smua. sy tnggal di Sg Merab Bangi.

  151. to sha dan semua yg nk tukar filter…..ni adalah harga sebenar.
    sila sms di 017-3175704 untuk runding dn tuk dptkan diskaun….

    perkhidmatan penukaran filter bio aura…..
    - Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn
    -casing filter A= RM 40.. tempoh—> bergantung kepada pengguna…

    harga pakej filter A,B dan C adalah RM 300. pemasangan percuma sekitar KL, Putrajaya, Selangor, sedia pos keluar.. kos ditanggung pembeli…
    hubungi atau sms 017-3175704 untuk maklumat lanjut.

    juga menjual pakaian dalam Premium beautiful dan juga Penapis Air Bio Aura… harga boleh dirunding… termasuk pos ke seluruh Malaysia….

  152. perkhidmatan penukaran filter bio aura…..
    - Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn
    -casing filter A= RM 40.. tempoh—> bergantung kepada pengguna…

    harga pakej filter A,B dan C adalah RM 300. pemasangan percuma sekitar KL, Putrajaya, Selangor, sedia pos keluar.. kos ditanggung pembeli…
    hubungi atau sms 017-3175704 untuk maklumat lanjut.

    juga menjual pakaian dalam Premium beautiful dan juga Penapis Air Bio Aura… harga boleh dirunding… termasuk pos ke seluruh Malaysia….
    juga menerima order untuk herba maharani, collagen bb plus, lacto-lite, jtx 1000, dn sebagainya.

    text saya di 017-3175704

  153. perkhidmatan penukaran filter bio aura…..
    - Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn
    -casing filter A= RM 40.. tempoh—> bergantung kepada pengguna…

    harga pakej filter A,B dan C adalah RM 300.
    pemasangan percuma sekitar KL, Putrajaya, Selangor,
    sedia pos keluar.. kos ditanggung pembeli…
    hubungi atau sms 017-3175704 untuk maklumat lanjut.

    juga menjual pakaian dalam Premium beautiful dan juga Penapis Air Bio Aura… harga boleh dirunding… termasuk pos ke seluruh Malaysia….
    juga menerima order untuk herba maharani, collagen bb plus, lacto-lite, jtx 1000, dn sebagainya.

    text saya di 017-3175704

  154. perkhidmatan penukaran filter bio aura…..
    - Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn
    -casing filter A= RM 40.. tempoh—> bergantung kepada pengguna…

    harga pakej filter A,B dan C adalah RM 300.
    pemasangan percuma sekitar KL, Putrajaya, Selangor,
    sedia pos keluar.. kos ditanggung pembeli…
    hubungi atau sms 017-3175704 untuk maklumat lanjut.

    juga menjual pakaian dalam Premium beautiful dan juga Penapis Air Bio Aura… harga boleh dirunding… termasuk pos ke seluruh Malaysia….
    juga menerima order untuk herba maharani, collagen bb plus, lacto-lite, jtx 1000, dn sebagainya.

    text saya di 017-3175704

  155. Salam. semua…

    Di kesempatan di sini saya ingin mempromosikan Insurans PruBSN 3 dlm 1 (pelindungan, simpanan dan medical card). Sesiapa yang berminat untuk maklumat lanjut lehlah hubungi saya di talian 0129456208 untuk appoitment tentang pruBSN Takaful nie…tq

  156. Hubungi saya sekiranya filter anda telah cukup tempoh (Pn. MAR 013-3380359 Gombak)
    Harga katrij / filter penapis air Bio-Aura.
    - Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn

    Berminat untuk mencuba produk2 lain?
    1) BIO ZONE CAR STERILIZER RM 175.00
    – menyingkirkan bahan2 organik meruap yg berbahaya, bau tembakau, bau haiwan peliharaan dan bau automobil
    – membasmi bahan2 pencemar dan menyegarkan udara dalam kereta anda

    2) BIO EVER – rahsia keremajaan sepanjang masa RM 220.00

    3) NURICH MIXED VEGE-FRUIT CHEWABLE TABLET- khas utk kanak2 yg kurang mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran RM 52.00

    4) MINUMAN NATURERICH SPIRULINA WITH BLACKCURRANT RM 31.00
    – membekalkan protein, karbohidrat dan vitamin A,B1,B2,B6 dan C

  157. With that said, this is my pick for the number one movie
    of 2012:. Each movie was given a particular score that
    was averaged from four scores gleaned from four movie review
    aggregate score websites: Rotten – Tomatoes, Metacritic,
    Movie Review Query Engine and Movie Review Intelligence.

    Sociologist: clients are smart proceed to be sure to the borrower.
    Even small failures will be a learning experience for her in 2013.

    You will find working with your children on this to be a wonderful opportunity to spend time together and assess
    their number sense.

  158. perkhidmatan penukaran filter bio aura…..
    - Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn
    -casing filter A= RM 40.. tempoh—> bergantung kepada pengguna…

    harga pakej filter A,B dan C adalah RM 300.
    pemasangan percuma sekitar KL, Putrajaya, Selangor,
    sedia pos keluar.. kos ditanggung pembeli…
    hubungi atau sms 017-3175704 untuk maklumat lanjut.

    juga menjual pakaian dalam Premium beautiful dan juga Penapis Air Bio Aura… harga boleh dirunding… termasuk pos ke seluruh Malaysia….
    juga menerima order untuk herba maharani, collagen bb plus, lacto-lite, jtx 1000, cozuma bedak foundaton, cozuma lipstik dn sebagainya.

    text /whatsapp/call/ sms di 017-3175704. harga boleh diskaun lagi… sampai jadi…

Apa kata anda pula? Lets Talk about it more here