RMreview review Malaysia product reviews information top user info shop

NEW Modenas:’GENERASI TERKINI’ GT 128 AFFORDABLE PRICE 128 CC MOTORCYCLE, GT 128 spec and pic

By • Mar 24th, 2009 • Category: ! Daily Info & Reviews, Vehicles

NEW Modenas:’GENERASI TERKINI’ GT 128 AFFORDABLE PRICE 128 CC MOTORCYCLE, GT 128 spec and pic

NEW Modenas:‘GENERASI TERKINI’ GT 128 AFFORDABLE PRICE 128 CC MOTORCYCLE, GT 128 pics, GT 128 SPEC REVIEW:
The GT 128 looks sporty, is fuel efficient and has a host of attractive features that will appeal to customers. We believe it is a good buy. The new GT 128, targeted at customers aged between 25 and 35 years old, would be sold at RM4,888, excluding road tax and insurance. It boasts a fuel consumption level of 64km per litre.
Modenas aims to sell 60,000 units in the local market and 5,000 units overseas such as Iran, Vietnam and Greece

NEW Modenas:’GENERASI TERKINI’ GT 128 AFFORDABLE PRICE 128 CC MOTORCYCLE, GT 128 spec and pic

This new ‘Generasi Terkini’ 128 is a joint venture with Kawasaki Heavy Industries Ltd. and been engineered by our own local modenas engineers and mechanics trained by kawasaki to make sure this motorcycle been pulled to its high performance with a nice design.

NEW Modenas:’GENERASI TERKINI’ GT 128 AFFORDABLE PRICE 128 CC MOTORCYCLE, GT 128 spec and pic

It is been proves that modenas GT 128 very efficient petrol consumption , very high durability, eco- friendly and tough engine. GT 128 can ride for 65 km for every litre petrol consumed. Tests had been runs and results shows that it can go from Kuala Lumpur to Bukit Merah (Perak) with a fulltank , and same result with tests from KUala Lumpur to Kluang (Johor) with average velocity 80 km per hour.

NEW Modenas:’GENERASI TERKINI’ GT 128 AFFORDABLE PRICE 128 CC MOTORCYCLE, GT 128 spec and pic

with a nice electronic meter board included petrol indicator, battery, engine oil, analog rpm meter with Throttle Positioning Sensor that could optimise the petrol consumption.

With disk brakes at front and rear sport rim for elegence ane safety, and comes with four amazing colour orange uranium, green kriptonia, silver titanium and white millenia that covered by sporty graphic vinyl which attract a new generation

NEW Modenas:’GENERASI TERKINI’ GT 128 AFFORDABLE PRICE 128 CC MOTORCYCLE, GT 128 spec and pic

modenas GT 128 full specification official

Code : MN130H-A1MY
Overall Length : 1950 mm
Overall Width : 690 mm
Overall Height : 1060 mm
Wheel Base :1245 mm
Road Clearance :120 mm
Dry Weight :102 kg
Fuel Tank Capacity :4.3 L
Fuel Consumption :64.4 km/l @ 80km/h
Front Tyre :70/90 – 17 M/C 38P
Rear Tyre :80/90 – 17 M/C 44P
Max. Power :7.18/7500 kW/rpm
Max. Torque :10.7/5500 N.m/rpm

*Engine*
Type :4-stroke, 1 cyl, SOHC
Bore X Stroke :53.0 x 59.1 mm
Displacement :130
Compression Ratio :10:1
Carburetor :KEIHIN NCV24
Ignition System :DC-CDI
Starting System :kick and electric starter
Cooling System :Air cooled
Lubrication :Forced lub, wet

*Transmission*
Type :4-speed rotary (down)
Clutch :Centrifugal and wet
Primary Reduction Ratio :3.000 (69/23)
Final Reduction Ratio :2.800 (42/15)
Driving System :Chain

*Chassis*
Type :Pipe backbone
Front Suspension:Telescopic fork
Rear Suspension :Trailing Swing
Front Brake :Single disc
Rear Brake :Single disc

*Electrical System*
Battery :12V3.5Ah

NEW Modenas:’GENERASI TERKINI’ GT 128 AFFORDABLE PRICE 128 CC MOTORCYCLE, GT 128 spec and pic

 

 

 

 

Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

| All posts by 201,491

Get INFO @ RMReview.com.my everyday for FREE! Bookmark us & Visit RMR everyday! 

1,011 Responses »

  1. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!

    I’ll go ahead and bookmark your site to come back
    down the road. Many thanks

  2. This design is spectacular! You certainly know how to
    keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to
    start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
    Too cool!

  3. Hi Dear, are you actually visiting this site regularly, if so afterward you
    will definitely take good know-how.

  4. sy nk jual lc lame sy tahun 07, sekarang sy berkenan dengan modenas GT128 harimau Malaya….atok sy beli sy bawak boleh speed 150 kmh senang2 je ..xmcm lc meter tipu……..

  5. sy nk jual Lc 07 dan nak sambar GT128 ,harimau Malaya. atok sy beli GT128 sy bawak senang2 naik 150kmj tampa buat apa2, lc sy nk naik 140kmh pun susah lg meter lc tipu

  6. Salam , Saya ni pengguna suzuki belang. Suka tengok forum ni . Apa2 pun aku respect ngan modenas gt128 , sebab motor buatan negara sendiri

  7. bagus sekali artikelnya, terimakasih telah berbagi bersama kami..

  8. Users not just get a complete personalized experience but also ensure that
    their desktop is clutter free and they can access just the right amount
    of information at the start page. This gives a much bigger potential
    customer base and allows for sales to increase, whilst also creating brand awareness.
    Also, customize the home page with themes, changing the header palette to your liking.

  9. Saya mencari model terbaru kapcai Modenas GT150cc dgn tangki minyak boleh pergi 500km sekali isi. Sama dgn konsep tangki minyak kereta dimana walaupun tangki minyak kereta boleh isi penuh tetapi ramai pemandu isi minyak sikit saja. Ikut kemampuan tapi bila balik kampung barulah boleh isi minyak sepenuhnya, jadi tak perlulah mencari tong minyak atau botol minyak simpanan.. bergitu juga konsep motor kapcai zaman akan dtg dimana org ramai akan mengunakan sebenarnya sebuah motor untuk perbagai kegunaan, untuk harian dan perjalanan jauh.. Jadi motor itu mesti kuat, tahan ,laju berenjin besar walaupun tiada cooling system, tangki minyak besar dan simple .
    Saya peminat motor Modenas.. Bermula dari Kiss 110cc dan terbaru Modenas GT128cc.. kedua2nya saya pakai… paling terbaik GT 128cc itu lah yg mantap… saya mencari motor kapcai berkuasa 150cc mcm kapcai Yamaha LC 150cc yg baru keluar tu.. Masalah utamanya tangki minyak yg terlalu sedikit utk motor saiz kapcai… Saya berharap syarikat Modenas keluarkan model kapcai GT150cc keluaran baru boleh mencipta tangki minyak terbesar dalam keluarga motor kapcai untuk perjalanan jauh.. sekurangnya 500km untuk sekali isi setangki minyak.. boleh pergi ke Kelantan atau Perlis dgn sekali isi… Ia seperti kuasa tangki minyak motor superbike yg terletak bawah tempat duduk penunggang..
    Dari segi ketahanan enjin memang terbukti GT128 boleh ke London dari KL jauhnya 30,000km hebat perjalanan yg di kembara oleh En Hadi Hussein.. dan 800km yg dia bawanya tampa henti.. bayangkan ketahan dan kuasa.. bontot org pun jadi besi duduk lama2 atas motor.
    Ramai yg suka motor kapcai kerana byk sebab senang bawa barang, bawa anak, tak perlu pakai clucth tangan, senang untuk kerja harian..Tapi syarikat pengeluaran tidak tahu yg motor ini juga digunakan utk perjalanan jauh. Contoh pelajar dan perantau balik kampung.. para pelajar, pekebun,org kampung pendalaman,org bandar perlukan Motor kapcai. Oleh itu Syarikat Modenas kena fikir org hanya beli sebuah motor sahaja untuk guna semua perkara.. ertinya jimat..mereka perlukan motor ringkas, senang, tahan, laju, kuasa, minyak sehebat superbike, boleh jalan jauh.
    Kalau Honda Future 125cc boleh buat tangki besar siap boleh taruh helmet bawah seat.. saya rasa Modenas boleh buat lagi hebat dari itu..
    Saya bayangkan saingan Yamaha LC 150cc ialah Modenas GT150cc dengan kelebihan tangki minyak terbesar dalam sejarah kapcai yg boleh pergi 500km setangki minyak.. Fuh pasti ramai yg rembat sebab bukan setakat tahan, kuasa, laju, dan dah tak perlu beli motor besar .. bayangkan para beribu ribu pelajar memilihnya utk balik ke kampung masing2..ia selamat sebab tak selaju Ninja 250cc dan superbike.
    Banyak kawasan pendalaman macam Sabah dan Serawak, kampung2 bukan semua ada petrol pam..Ingat tak kenapa motor Yamaha RXZ 133cc dulu jadi lajenda dan rare pada peminatnya.. Ini adalah kerana kenangan manis mereka menunggang sebegitu jauh dgn motor itu.. motor itu memang enjin tahan sama macam Modenas GT128 … jadi Syatikat Modenas apa tunggu lagi rebutlah peluang ini, buatlah Modenas GT150cc dgn tangki minyak terbesar mcm superbike… dengan tema Tag line…”ANDA PERLU HANYA BELI SEKALI JE MOTOR TERBAIK HARIAN”..Terbaik semoga Maju terus maju

  10. I was more than happy tto discover this website.
    I need to to thank you for oones time just for this
    fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and i also have you saved as a favorite to
    check out new things onn your blog.

  11. While many do have an ESRB rating, many also carry a warning about how situations in the game can change to something that doesn’t fall within that rating. Different types of games are available today for the online game lovers like bike games, war simulation, car races and role-playing games. Out of the entire series, Age of Empires: Castle Siege is the only free-to-play game launched in August 2014.

Apa kata anda pula? Lets Talk about it more here